Sztriptíz Bárok és Night Clubok rejtett titkai 8. rész

A Budapesti hiéna taxizás rejtett titkai! / Hiéna taxizásról mindent 2, a hiénák mocskos trükkjei

A hiénák különböző aljas trükköket használnak az áldozataik átverése érdekében. A legkisebb átveréstől, a legdurvább bűncselekmény ig tart a kelléktáruk. A hiéna mindig alkalmazkodik az áldozatához és a körülményekhez! A leghatékonyabb hiéna mindig a megfelelő módszert választja az áldozata kifosztásához.

Lássunk néhány módszert a legismertebbek közül:

 1.  Az óra pörgetős módszer:
  Erről a módszerről már majdnem mindenki hallott. A taxióra viteldíj jelzője a gépkocsi kilométerórához van csatlakoztatva ami a megtett út arányában számol a megadott tarifa alapján. Ezt a jeladót manipulálják úgy, hogy egy külső kapcsoló segítségével azt szimulálják a viteldíj jelzőnek, hogy sokkal több utat tett meg a jármű, ezáltal a taxióra is sokkal magasabb összeget fog számolni.

 1. A dupla-tripla-quatro módszer:
  Nagyon egyszerű módszer, a taxiót kell csak beállítani egy hozzá értőnek. Egy gomb segítségével lehet előre vagy hátra lépkedni a tarifák között. Van az alap tarifa,(300 ft/km), ami a hivatalos Budapesten. Egy kattintással előre lehet léptetni az órát a következő tarifára, ami az eredeti tarifa kétszerese 600 Ft/km a következő már (900 ft/ km és értelemszerűen a qatró már 1200 Ft/km.

 1. UV trükk
  Sok éjszakás hiéna autójának a belső világítása uv lámpa. Ez azért van mert az UV fényben nagyon könnyű összetéveszteni a bankjegyeket.

 1. A szemtelen módszer.
  A szemtelen módszert csak a taxiórát nagyon nem figyelő utasoknál lehet eljátszani. A taxiórák bekapcsolásához egy kódra van szükség csak így indítható el a munkaidő kezdetén az óra. A módszer annyira egyszerű, hogy a taxióra egész úton ki van kapcsolva és az út végén üti be a hiéna a kód helyére azt a számot amit az utassal ki akar fizettetni. ( persze menet közben is beütheti ezt az összeget)  amikor az utas  éppen nem figyeli az órát.

 1. A szemtelen módszer 2.
  Ez ugyanaz a technika csak egy kisebb számot kell beütni a taxiórába : 20-25 vagy 40..stb .. és a kuncsaftot meg kell győzni, hogy ez euróban értendő.

 1. Az elütős módszer.
  Amikor az utas bankkártyával szeretne fizetni, minden esetben egy nullával többet kell beütni a lehúzóba. 3700 ft helyett 37 000 ft ot. A részegebb turista nem veszi észre az átverést.  Jó módszer, de ha a bank túl sokszor reklamál nem lehet folytatni.

 1. A klónozás
  A klónozás is csak a részeg turistákkal lehet eljátszani. Ez tulajdonképpen a többszöri kifizettetést jelenti. Kifizetteti a számlát majd beszélgetéssel vagy valami elterelő trükkel elvonjuk a ” frájer „( mert, hogy ők így hívják az áldozataikat) figyelmét és kicsit később újra ki fizetteti a taxi számlát. Elég macerás dolog, csak a legagresszívabb hiénák tudják alkalmazni ezt a módszert.

 1. A hinta módszer
  A hinta módszer, nagyon közkedvelt hiéna fogás. A hinta módszerhez a megfelelő alanyt kell megkeresni. A kiválasztott turista a legrészegebb ember legyen a hajnali órákban, valami szórakozóhely környékén. A legalkalmasabb erre az a frájer akit már más taxi nem visz el.  Tudni kell, hogy a kocsiba hányásért az utasnak 25-30 000 ft kell fizetni , ezt minden taxi társaságnál tudják!  Ez a takarítás fertőtlenítés és a munkából kiesés ára. A hiéna, ha megvan az áldozata, felhúzza az ablakokat és feltekeri a fűtést az autóba. Hirtelen felgyorsul, majd nagyot félezve megáll, hintáztatja a részeg turistát, aki szinte biztos, hogy a kocsiba fog hányni. Kb 50 000 ft ( 200 €) kártérítést követel ilyenkor a hiéna. Villám gyorsan a kollégái is ott teremnek, hogy segítsenek. Még a rendőr is tehetetlen az ilyen ügynél.

 1. A váltós trükk
  A váltós trükk kizárólag a külföldi turistákkal játszható el, de itt már nem kell, hogy részeg legyen az áldozat. Az utas az út végén 20 000 ft os bankjeggyel fizet. A hiéna elveszi a bankjegyet majd a visszajárót leszámolja az utasnak. Minden rendben látszólag, az egyetlen gond, hogy a visszajáró pénz nem forint, hanem valami értéktelen valuta vagy forgalomból kivont forint. Mivel a külföldi nem ismeri a magyar pénzeket, gyanútlanul kiszáll a kocsiból. Majd csak a következő helyen lesz gond, ahol a rossz valutával akar majd fizetni.

 1. Váltós trükk 2
  A váltós trükk 2 is főleg a részeg túristákra van szabva. Olyan eseteknél alkalmazzák, amikor az utas euróval szeretne fizetni. Ilyenkor csak annyi a tennivaló, hogy az utast meg kell győzni, hogy a forint-euró váltás nem 350 ft / 1 €  hanem  35 Ft / 1 € .( Ez legtöbbször működik is, mivel, ha rá is néz a váltási arányra az illető, az egy nulla eltérést nem veszi észre.)  Szóval egy 3500 ft os útért el lehet kérni 100€ t egy kótyagos külfölditől.

 1. A Big Car módszer:
  A „Big Car” módszer már az autó vásárlásakor kezdődik. Az erre szakosodott hiéna, már az autó vásárláskor a lehető legnagyobb csomagszállítót választja, amit még személyszállításra le lehet vizsgáztatni. Ehhez a technikához állandóan mozgásba kell lenni, keresni kell a szórakozóhelyek körüli nagyobb csoportokat. Amint megvan az áldozati társaság, közölni kell velük, hogy a nagy autó kicsit drágább lesz. Ezt persze megérti a gyanútlan turista, de az út végén tátva marad a szájuk… kb tízszeres taxi áron nyomorogtak egy retkes kisbusz fapados platóján.

 1. A pénz csere módszer
  A pénzcsere szinte mindenkivel eljátszható, de itt is a legjobb alany a külföldi részeg turista. Ez a trükk némi ügyességet igényel és ha az utas kiszúrja az átverést, biztosan botrányt fog csinál. Ehhez a módszerhez az utasnak a hátsó ülésen kell utaznia. A hiéna út közben még nem tudja, hogy az utas milyen bankjeggyel fog majd fizetni az áldozata, ezért a jobb kezének ujjai közé három különböző bankjegyet készít be. Egy ötszázast, egy ezrest és egy kétezer forintost. Amikor  az utas fizet és előre  nyújt például egy 20 000 ft os bankjegyet a hiénának gyorsan kell cselekednie. Bal kézzel kell elvenni a pénzt és rögtön a lábához a földre kell dobni, közben a jobb kezéből az ötszázast és az ezrest elengedve a kétezer forintost azonnal nyújtani kell vissza az utasnak, mondván, hogy ezt elnézte mert ez nem lesz elég a fuvarra! Természetesen, ha 10 000 ft al fizet az utas akkor az ötszázas és a kétezret kell elengedni és az ezrest kell vissza adni és  ha 5000 ft kap akkor meg az ezrest és a kétezret kell elengedni. Akkor sikeres az akció, ha az utas elnézést kér és újra kifizeti a számlát.


A fent említett módszerek a leggyakoribb trükkök a hiénák kelléktárában, de léteznek egyéb átverések is bőven, például van a  Gina módszer , az ex módszer, a beszerzős módszer, stb .. de ezek már mind a komolyabb bűncselekmény kategóriába tartoznak, ezért azokat itt nem részletezném.

P2 Gentlemen's Club Budapest

P2 Gentlemen's Club Budapest

A p2 night Club Budapest belvárosának legforgalmasabb sétálóutcája mellett található. Nívós éttermek cukrászdák, diszkók és bárok szinte egymást érik a környéken. A p2 bár a legnagyobb sztriptíz club a városban,…
Neo night club, Strip bár

Neo night club, Strip bár

A Neo night club szexi programjai egész este  folyamatosak és mindíg változatosak. Itt találkozhatsz Budapest legszebb lányaival, akiknek legfőbb vágyuk, hogy nagyon izgalmas és felejthetetlen élményt nyútsanak Neked! A szimpadon…
Privé night club, Strip bár

Privé night club, Strip bár

Privé bár a fiatalok által leginkább kedvelt városrészben található. A Klub Budapest romkocsmáinak és pubjainak utcájában található, az úgynevezett ” Buli negyedben”. A kényelem és az élvezet érdekében több privát…