Rólunk

A Strip Clubs.hu / Éjszakai szórakozóhelyek felnőttek részére, Budapesten. Sztriptíz Klubok, éjszakai bárok, szex klubok, erotikus masszázs szalonok és swinger klubok teljes Budapesti kínálata, saját profil oldalakkal!

A www.stripclubs.hu portál az összes budapesti, felnőtteknek szóló szórakozóhelyet hivatott bemutatni úgy, hogy minden klub saját profil oldallal jelenhessen meg a portáson. Igazi kuriózum az éjszakai szórakozást keresők számára ez az oldal , mert csak itt lehet megtalálni az összes aktívan működő éjszakai erotikus jellegű bárt a városban. Ez a felület egyenlő esélyekkel mutatja be az érdeklődők számára a Budapesti éjszaka minden klubját, legyen az gazdag belvárosi lokál vagy egy kevésbé ismert bár a város peremén.

A portálon működő Car for you autó rendelő szolgáltatást mindenképpen ajánlott igénybe venni! Gyorsak diszkrétek és nagyon megbízhatók. Mindig fix alacsony áron szállítanak és az utazásról minden esetben számlát is kötelesek adni. Alap szabály, hogy a sofőröknek jutalékot, fejpénzt vagy bármely egyéb juttatást elfogadni a kluboktól szigorúan TILOS!, …mivel ez biztosítja a vendégek ingyenes belépési lehetőségét az összes budapesti klubba. A sofőr kötelessége asztalt foglalni a vendég által kiválasztott helyen és az ingyenes belépést vagy esetenként a kedvezményes italfogyasztást is köteles megbeszélni telefonon az ottani személyzettel. Alap szabály még, hogy a sofőr magától nem javasolhat helyet a vendég számára, kizárólag csak akkor, ha erre a véndég kifejezetten megkéri! Minden más esetben a vendég által kiválasztott helyre kell menni! Amennyiben a vendég kéri, a vissza úton is rendelkezésre kell állni a sofőrnek a megszokott kedvezményes feltételekkel! A közel harminc éves szakmai gyakorlattal rendelkező sofőrök mindent tudnak a Budapesti éjszakai életről és maximálisan betartják a Portál szabályait. Amennyiben bármilyen kérdése vagy kérése lenne az éjszakai élettel kapcsolatban egészen biztos, hogy a sofőr tud majd segíteni!

Fontos tudnivalók:

A www.stripclubs.hu portál tartalma böngészés céljából mindenki számára szabadon elérhető, de az oldalra való belépéssel, elfogadja a látogató az alábbi feltételeket:

A www.stripclubs.hu Portálon található bármilyen tartalom a www.stripclubs.hu üzemeltetőinek a szellemi tulajdona, mely sem online, sem nyomtatott formában nem használható fel máshol!

A www.stripclubs.hu Portálon közzétett tartalmak kizárólag tájékoztató jellegűek ezért ezek valódiságáért vagy pontosságáért felelősséget nem vállal.

Sem a www.stripclubs.hu portál sem az oldalon működő car for you szolgálat nem áll üzleti vagy egyéb kapcsolatban az oldalán bemutatott bárokkal, ezért nem áll módunkban közvetíteni a vendégek és a bárok között!

A portál nem rangsorolja és nem minősíti és nem is ajánlja a szórakozóhelyeket, kizárólag a megismertetés és a szabad klub választás biztosítása a célja!

Kérjük a fent leírtak elfogadását és betartását. Kellemes böngészést nézelődést és klub választást kívánunk a portálon. A Car for you szolgálat, teljes diszkrécióval és sok éves rutinjával várja megtisztelő rendelését. Kellemes szórakozást kívánunk!

Strip Clubs Budapest