Car for You szolgáltatás!

Car for you szolgálat, nevet kapta a www.stripclubs.hu portálon működő autós, személyszállító szolgáltatásunk. Sofőrjeink nem csak a város legrutinosabb fuvarozói, hanem mindent tudnak a Budapesti éjszakai élet "kiskapujairól" is. Pontosan informáltak a Night Clubok vagy szex klubok aktuális nyitvatartási idejéről és a klubok által nyújtott egyéb extra szolgáltatásokról is. Előfordulnak olyan kérdések is amiket csak személyesen lehet megbeszélni, telefonon vagy leírva nem publikusak! Forduljon a sofőrhöz bizalommal ilyen esetben is!

Car For You

A car for you gépkocsija a rendelés leadása után, 15 percen belül a megadott címre érkezik!

Nagyon fontos tudni, hogy kizárólag azoknak a vendégeknek tudják a bárok biztosítani a megadott kedvezményes feltételeket, akik utazáskor a car for you szolgáltatását veszik igénybe, vagyis a Car for you szolgálat autójával érkeznek a kiválasztott szórakozóhelyre!

A sofőrjeink nem vállalnak egyéb fuvarokat, kizárólag a www.stripclubs.hu oldalon leadott rendeléseket kötelesek teljesíteni. Kizárólag a portálon megtalálható klubokba szállíthatnak más jellegű uticélokra a szolgálat nem vehető igénybe. Négy vagy hat fő szállítására alkalmas gépkocsikkal dolgozunk, amelynek ára egyforma. A közel harminc éves szakmai gyakorlattal rendelkező sofőrök mindent tudnak a Budapesti éjszakai életről és maximálisan betartják a Portál szabályait. Amennyiben bármilyen kérdése vagy kérése lenne az éjszakai élettel kapcsolatban egészen biztos, hogy a sofőr tud majd segíteni!

Jó utat és kellemes szórakozást kívánunk.

Sofőrjeink Kötelezettségei:


A www.stripclubs.hu portálon leadott gépkocsi rendelésre 15 percen belül meg kell érkezni az utas által megadott címre!

A megrendelő által kiválasztott szórakozóhelyen, asztalt kell foglalnia a vendégek részére!

A választott szórakozóhelyen az ingyenes belépés lehetőségét el kell intéznie a vendégei számára!

Több éjszakai bár kedvezményes ital fogyasztást is biztosít a Car for you szolgálattal érkezőknek, ahol erre lehetőség van a sofőrnek mindenképpen jeleznie kell ezt!

Amennyiben a vendég kéri, a vissza úton is rendelkezésre kell állnia a sofőrnek az eredeti kedvezményes feltételek betartása mellett!

A sofőr sohasem javasolhat másik helyet a vendég számára, kizárólag csak akkor, ha erre a megrendelő határozottan megkéri!

A sofőr minden esetben a vendég által kiválasztott helyre köteles menni, ettől csak abban az esetben térhet el, ha a vendég időközben másik helyet választott.

A fuvardíj sohasem haladhatja meg a 9€ nak megfelelő összeget, belvárosi bárok esetében!

A fuvardíj akkor sem lehet több 9€ nál ,ha a vendégnek nem tetszik az általa választott, hely és egy másik klubba kíván menni! (ez csak egy klub cserére értendő!)

A sofőrnél lehet készpénzben forinttal vagy euróval és bankkártyával is fizetni, amiről a fuvarozónak kötelessége minden esetben számlát adni.

Sofőrjeink kötelessége még a maximális diszkréció és a maximális udvariasság is.