Neo night club, Strip bár

A Neo night club szexi programjai egész este  folyamatosak és mindíg változatosak. Itt találkozhatsz Budapest legszebb lányaival, akiknek legfőbb vágyuk, hogy nagyon izgalmas és felejthetetlen élményt nyútsanak Neked! A szimpadon igen kedvelt műsor a leszbi show és a totál sztrip show.  A Neo Lapdancing bár a fiatalok által leginkább kedvelt városrészében található, discók, romkocsmák és éjszakai szórakozóhelyek szinte egymást érik itt.  Remek ajánlatok és szuper koktélok várnak, válaszd a Neó bárt és  kezdetét veheti a legőrültebb buli a belváros egyik legszinvonalasabb sztriptíz klubjában.

Night club, Strip Club in Budapest, Strip bár, Table dance bár, Gentlemen's Club

Nyitva tartás:
A nyitvatartási időnk még változó! Minden esetben a Car for you sofőrtől érdeklődjön, ők napra kész információkkal rendelkeznek a nyitvatartásunkról!

Kínálatuk:

Full strip, privát szobák, erotikus masszázs, privát leszbikus show, Non-stop top-less tánc, asztal tánc, Dominatrix Show, Lesbian Show, Pole Dance Show, Meglepetés szex show.

INGYEN TAXI

Kapcsolat: + 36 20 955 3710

Hívja a fent látható telefonszámot és mi küldünk Önért autót, Budapest területén díjmentesen!

Figyelmeztetés!
Legyenek nagyon óvatosak és mindíg várják meg az önöknek küldött autókat!  Más taxi vagy riksa sofőr hatalmas fuvar díjakat számolhat fel az útra és sok esetben más bárokba próbálja meg Önöket vinni, ahol nagy átverésben lehet részük! 

Ezt a klubot választottam!

(Neo night club, Strip bár)

A car for you gépkocsija a rendelés leadása után, 15 percen belül a megadott címre érkezik!

Nagyon fontos tudni, hogy kizárólag azoknak a vendégeknek tudják a bárok biztosítani a megadott kedvezményes feltételeket, akik utazáskor a car for you szolgáltatását veszik igénybe, vagyis a Car for you szolgálat autójával érkeznek a kiválasztott szórakozóhelyre!

Vélemények:

Mark Fenner:
A Strip Clubs.hu oldalon találtam és választottam a Neo Night clubot. A bulinegyed közepéig hozott a Car for you szolgálat. A Full strip show és az erotikus masszázs a rejtelmes privát szobában örök élmény!

George Westcott:
A legjobb születésnapi bulimat tartottuk itt! Köszönet a lányoknak, minden nagyon szuper volt. Hamarosan visszatérünk.

Kamil Tomaszesew:
Szerencse kell, hogy erre a remek bárra rátaláljon az ember, ha Budapesten jár. Nekem sikerült a Strip Clubs.hu portálon felfedeznem. Felejthetetlen este volt amit, a gyönyörű lányoktól kaptam!

Dima Smirnov:
Legénybúcsút tartott itt a legjobb barátom. Egész este fergeteges buli volt, talán életem legjobb partija. Ami itt a bárban történt jobb ha nem tudja meg a menyasszony! Szóval köszönet mindenkinek.

Martin Clarke:
Többször is jártam a Neo strip Klubban már, de mindig felejthetetlen élmény volt. Itt találhatod a város legszebb lányait, akik mindent megtesznek, hogy a lehető legjobban érezd magad. Ajánlom a Car For You szolgáltatást is, igazi profik!