P2 Gentlemen’s Club Budapest

A p2 night Club Budapest belvárosának legforgalmasabb sétálóutcája mellett található. Nívós éttermek cukrászdák, diszkók és bárok szinte egymást érik a környéken. A p2 bár a legnagyobb sztriptíz club a városban, általában 20-25 csinos fiatal táncoslány dolgozik itt. Folyamatos táncos műsorokkal, finom italokkal és fiatalos hangulatos zenével várja vendégeit. Csoportok vagy nagyobb baráti társaságok befogadására is alkalmas a hely, ezért legénybúcsúk és más privát partik ideális helyszíne. Kétségtelenül a város egyik legszínvonalasabb és legigényesebb éjszakai szórakozóhelye a P2 Gentlemen’s Club. Maximális biztonság és diszkréció mellett magas színvonalú vendéglátás megfizethető árakkal jellemzi.

Night club, Strip Club in Budapest, Strip bár, Table dance bár, Gentlemen's Club

Nyitva tartás:
A nyitvatartási időnk még változó! Minden esetben a Car for you sofőrtől érdeklődjön, ők napra kész információkkal rendelkeznek a nyitvatartásunkról!

Információk:
Ez a  Gentlemen’s Club, nem Szex Club! A bár által nyújtott programok minden esetben szex mentes szolgáltatások, a hangsúly náluk kizárólag a szórakoztatáson van!  

Belépő jegy ára :  3000 HUF

Kapcsolat: + 36 20 955 3710

Hívja a fent látható telefonszámot és mi küldünk Önért autót, Budapest területén egységesen:  19 € /  a fuvardíj / autó

Ezt a klubot választottam!

(P2 Gentlemen’s Club Budapest)

A car for you gépkocsija a rendelés leadása után, 15 percen belül a megadott címre érkezik!

Nagyon fontos tudni, hogy kizárólag azoknak a vendégeknek tudják a bárok biztosítani a megadott kedvezményes feltételeket, akik utazáskor a car for you szolgáltatását veszik igénybe, vagyis a Car for you szolgálat autójával érkeznek a kiválasztott szórakozóhelyre!

Vélemények:

Matteo Acampora:
– Egyedül mentem a P2 Gentlemen’s Clubba egy kis kikapcsolódásra. A Car for you sofőrje szinte mindent elmondott a helyről és valóban igaza is volt! Fergeteges este volt, köszönet a lányoknak, a bárnak, a sofőrnek és Budapestnek! Biztosan visszatérek még.

Kevin Evrard:
A Strip Clubs.hu oldalról választottam a P2 Gentlemen’s Club-ot egy szombat esti bulizásra a barátaimmal. Szuper választás volt! A Non-stop topless tánc már önmagában is szuperprodukció, de a leszbi show volt a kedvenc. Ilyen szép lányokat csak budapesten látni, csak ajánlani tudom a klubot.

David Martinez:
– A P2 Gentlemen’s Club az egyik legszínvonalasabb éjszakai sztriptízbár ahol megfordultam. Amikor Budapesten járok üzleti úton, a munka utáni feszültséget ide jövök levezetni. Mindent tudnak a vendéglátásról!

Mark Fenner:
– Legénybúcsút tartottunk a barátaimmal a P2 night clubba. Most már kijelenthetem, hogy életem eddigi legjobb éjszakai bulija volt. Fergeteges, egész estés műsorok és gyönyörű lányok, trendi zene és finom italok! Köszönet a Car for you sofőrjének is az ötletért!

Dave Powell:
– Remek sztriptízbár Budapest központjában. Szexi lányok és szórakoztató műsorok egész este. A privát szobákban testközelből is láthatjuk az elbűvölő szépségeket, meg is lehet érinteni őket, kivéve a nemi szerveket! Szex nincs sajnos, de erotika van bőven.