Hat jó tanács, ha sztriptíz bárba indulsz!

1. Sok klubnak nincs weboldala, nem fordítanak figyelmet a webes reklámokra a magas költségek miatt. Utcai reklámokban vagy úgynevezett “behúzó emberekben” bíznak. Ezekről a Strip bárokról, klubokról csak itt a StripClubs.hu portálon találsz hiteles információkat!

2. A felületes érdeklődők keresés nélkül, azokat a klubokat választják, akik a google találati listájának elején vannak az éjszakai klubok bármilyen kifejezésére az interneten. Nagyon megtévesztő lehet ez az információ, hiszen ez nem azt jelenti, hogy az a lehjobb klubb a városban hanem, hogy az a bár költ a legtöbbet internetes reklámokra. Válassz minden esetben a függetlenül a www.stripclubs.hu oldalról helyet az esti szórakozásodhoz és utazz oda a car for you szolgálattal!

3. Ajánlhat neked “jó bárt vagy Klubot”, taxisofőr vagy szállodaportás és az idegenvezető is, de NE HIGGY NEKIK! Azokat a bárokat fogják ajánlani, ahol jutalékot kapják utánad! (a fejpénz természetesen a Te plusz költséged lesz minden esetben!) Legyél nagyon óvatos, válassz magadnak helyet a www.stripclubs.hu portálon és utazz oda a car for you szolgálattal!

4. A car for you sofőrjei nem részesülnek sikerdíjakban, mivel a vendég maga választotta a bárt az oldalról és nem ajánlás útján érkezett a szórakozóhelyre.  A Car for you sofőrjeinek alap szabály tiltja a jutalékok minden formájának elfogadását, ezért tudnak a bárok jelentős kedvezményeket és ingyenes belépést is biztosítani számodra!  Válaszd mindig a Car for you szolgáltatást, ha nem szeretnél extra költségeket fizetni a jutalékok miatt.

5. A vendégekért folytatott küzdelemben, sajnos nem mindig tiszta lapokkal játszanak a bárok sem. A gazdagabb bárok létrehoznak függetlennek látszó weboldalakat ahol, a konkurens bárokat rossz fényben tüntetik fel, (feketelista, túlszámlázás, lehúzás, negatív véleményeket kreálnak, mintha azt egy pórul járt turista írta volna valamilyen fórumon …stb) Saját bárjaikat pedig magasztalják, hamis értékelők írnak előnyös hozzászólásokat! Legyél óvatos és ne dőlj be az álhíreknek, a hamis reklámoknak, válassz magadnak klubbot a www.stripclubs.hu portál teljes kínálatból és utazz a car for you szolgálattal oda!

6. A www.stripclubs.hu portálon megrendelt autós szolgáltatás, (Car4you) kiszámítható és fix alacsony áron szállítja a kedves megrendelőit az által megadott címről a kiválasztott kluba. A szolgáltatás este 21:00 h tól reggel 05:00 h ig vehető igénybe. Aki a maximális biztonságot, teljes diszkréciót és a megbízhatóságot szereti mindenképpen a Car for you szolgáltatását válassza! Sofőrjeink nem csak a város legrutinosabb fuvarozói, hanem mindent tudnak a Budapesti éjszakai élet „kiskapujairól” is. Pontosan informáltak a Night Clubok vagy szex klubok aktuális nyitvatartási idejéről és a klubok által nyújtott egyéb szolgáltatásokról is. Előfordulnak olyan kérdések is amiket csak személyesen lehet megbeszélni, telefonon vagy leírva nem publikus! Forduljon a sofőrhöz bizalommal ilyen esetben is!

Fontos figyelmeztetés!

A Car for you autóit könnyű megtalálni rendeléskor. Az összes szerződött sofőröknek van egy tábla az autójába ami: Car for You felirattal és stripclubs.hu logóval van ellátva!  Kizárólag csak olyan autóba szállj be, ahol a sofőr ezt a táblát fel tudja mutatni utazás előtt!

Nagyon fontos ezt betartani mert minden más esetben igen magas többlet költségekkel számolhatsz:

A klubok csak a Car for you autóval érkezőknek biztosítják az ingyenes belépési lehetőséget! (Minden más esetben:  5000 ft belépőt kell fizetned.)
A klubok többsége csak a Car for you autóival érkezőknek biztosítanak kedvezményes italárakat. ( Minden más esetben a 100% os ital árat kell fizetned! )
A klubok kizárólag a Car for you gépkocsijával érkezőknek foglalnak asztalt. (Minden más esetben könnyen előfordul, hogy teltház miatt nem lesz helye azoknak a vendégeknek, akiknek nincs asztalfoglalásuk.)
Sok klub extra szolgáltatásai is csak a Car for you szolgálattal érkezők számára lesz elérhető! (Minden más esetben, kimaradsz ezekből az extra lehetőségekből! )
Óvakodj a taxi rendeléstől az ilyen utak esetében! A fent említett kedvezmények egyike sem fog megilletni, ha nem a Car for you szolgálat autójával utazol! Mivel sok bár fej-pénzeket fizet a taxisoknak a vendégek után, jelentős többletköltséggel számolhatsz emiatt, ha velük utazol a kiválasztott bárba! (nem kétséges, hogy a fejpénzt a vendégtől vasalják be a bárok!)  A legnagyobb kockázatot a privát vagy szálloda taxik jelentik egy ilyen utazás alkalmával, mivel ebben az esetben még a fuvar díj is jelentősen magas lehet, nem ritka a 30-80 € sem egy ilyen út alkalmával.

Válaszd a megbízható Car For you szolgáltatást ilyen utak esetén és jelentősen olcsóbban megúszod az estét!  

 

P2 Gentlemen's Club Budapest

P2 Gentlemen's Club Budapest

A p2 night Club Budapest belvárosának legforgalmasabb sétálóutcája mellett található. Nívós éttermek cukrászdák, diszkók és bárok szinte egymást érik a környéken. A p2 bár a legnagyobb sztriptíz club a városban,…
Neo night club, Strip bár

Neo night club, Strip bár

A Neo night club szexi programjai egész este  folyamatosak és mindíg változatosak. Itt találkozhatsz Budapest legszebb lányaival, akiknek legfőbb vágyuk, hogy nagyon izgalmas és felejthetetlen élményt nyútsanak Neked! A szimpadon…
Privé night club, Strip bár

Privé night club, Strip bár

Privé bár a fiatalok által leginkább kedvelt városrészben található. A Klub Budapest romkocsmáinak és pubjainak utcájában található, az úgynevezett ” Buli negyedben”. A kényelem és az élvezet érdekében több privát…