Privé night club, Strip bár

Privé bár a fiatalok által leginkább kedvelt városrészben található. A Klub Budapest romkocsmáinak és pubjainak utcájában található, az úgynevezett ” Buli negyedben”. A kényelem és az élvezet érdekében több privát szobával rendelkezik. Az egész estén át tartó színpadi műsorokról gyönyörű táncoslányok gondoskodnak. Akár ügyfeleit szeretné szórakoztatni, akár egy különleges alkalmat ünnepel a Privé bár tökéletes helyin erre. Privát asztalok prémium csomagok pezsgővel, privát tánccal és sok más izgalmas szolgáltatásokkal.  

Night club in Budapest, Strip Club in Budapest, Szex Club in Budapest, Strip bár, Table dance bár, Gentlemen's Club, néven található az internetes keresőkben.

Nyitva tartás:
A nyitvatartási idő változó! Minden esetben érdeklődjön a Car for you sofőrtől személyesen vagy a non-stop diszpécser szolgálatnál:  + 36 20 9553710  telefonon !  Ők napra kész információkkal rendelkeznek a bár nyitvatartásunkról is !

Kínálatuk:

Full strip, privát szobák, erotikus masszázs, privát leszbikus show, Non-stop top-less tánc, asztal tánc, Dominatrix Show, Lesbian Show, Pole Dance Show, Meglepetés szex show.

INGYEN TAXI

Kapcsolat: + 36 20 9553710
Hívja a fent látható telefonszámot és mi küldünk Önért autót, Budapest területén díjmentesen!  

Figyelmeztetés!
 
Legyenek nagyon óvatosak és mindíg várják meg az önöknek küldött autókat!  Más taxi vagy riksa sofőr hatalmas fuvar díjakat számolhat fel az útra és sok esetben más bárokba próbálja meg Önöket vinni, ahol nagy átverésben lehet részük!    

Ezt a klubot választottam!

(Privé night club, Strip bár)

A car for you gépkocsija a rendelés leadása után, 15 percen belül a megadott címre érkezik!

Nagyon fontos tudni, hogy kizárólag azoknak a vendégeknek tudják a bárok biztosítani a megadott kedvezményes feltételeket, akik utazáskor a car for you szolgáltatását veszik igénybe, vagyis a Car for you szolgálat autójával érkeznek a kiválasztott szórakozóhelyre!

Vélemények:

Robert Canfield:
Több alkalommal jártam már Budapesten és mindig kipróbálok egy éjszakai klubot, ha itt vagyok. Nagy segítség ebben a Strip Clubs.hu  weboldal, mert itt szerepel az összes Budapesti bár. Hívom is  Car for you autós szolgáltatásukat és perceken belül a bárban is vagyok  Ingyen,  fix, hogy lesz asztalom és a belépőjegy árát is megspórolom. Nekem eddig a Privé nightclub  tetszett a legjobban. Fantasztikus a hangulat, szépek a lányok és a privát szobában megkapok mindent amit szeretnék.


Jordan Daniels:
Érdemes asztalt foglaltatni mert elég népszerű hely, a Car for you sofőrje kérés nélkül is elintézi ezt nekünk. Igazi álomszerű estét varázsolnak a gyönyörű lányok. A lazulás és az erotika fellegvára ez a klub. köszönet mindenkinek!


Mark Fenner:
Nem hirdetik magukat az interneten, én is csak a Strip Clubs.hu oldalon találtam rá a Privé-Strip klubra. Igazi gyöngyszem a Budapesti éjszakában. Nem könnyű bejutni, mert mindig sokan vannak, de ha már bent vagyunk, felejthetetlen élményben lesz részünk. Üdv mindenkinek, Vivienhez biztosan visszatérek még!

Mykee:
Aki Budapesten jár és rátalál erre a fantasztikus helyre, biztosan visszatér ebbe a városba. Gratulálok a vezetőségnek és puszilom a táncos lányokat.

Federico Pravato:
Kitöltöttem a megrendelőlapot és a Car for you tíz percen belül a szállodához jött értem. Remek szolgáltatás: ingyen taxi !  Ráadásul a bárban szabad asztallal vártak. Fantasztikus hely, nem csoda hogy rengeteg a visszajáró vendég itt.