Sztriptíz Bárok és Night Clubok rejtett titkai 3. rész

A vendégkör!

Az éjszakai klubok legfontosabb szereplője a vendég! Minden a vendég körül forog és minden a vendégek érdekében történik. Vendég nélkül nem tud működni egyetlen bár sem, ezért a vendégek megszerzése létfontosságú a klubok életében. Mindig az a legjobb vendég, aki a legtöbb pénzt költi az esti szórakozása alkalmával a bárban, ezt mindenki tudja. Azt viszont kevesebben, hogy van egy ki nem mondott rangsor a vendégek fontossága szerint.

Lássuk hát a vendégkört: 

  1. A magyar törzsvendég: Budapesten, csak néhány tucat embert jelent és az összes bárban ismerik névről is Őket. Többnyire minden alkalommal ugyanannyit pénzt költenek.

  1. Az utcáról betévedő magyar vendég: Ezeket az ismeretlen vendégeket minden esetben úgy kezelik mintha adó ellenőrök lennének, akik próbavásárlás miatt vannak a bárban! Semmi rendellenesség, semmi extra költség, minden fogyasztásról precíz számla készül. Itt kell megjegyeznem, hogy nem lebecsülendő ilyen esetekben a felszolgálók és a pultosok rutinja, ha ellenőrt vagy civil rendőröket kell felismerni.

  1. A Budapesten élő külföldiek: Jól informáltak, ismerik az árakat, nem lehet őket becsapni. A fogyasztói szokásaik attól függenek, hogy milyen “üzletágban” érdekeltek. Főleg az ázsiai származásúak hajlandóak a szórakozásra többet áldozni.

  1. Fiatal turisták egy szegényebb országból: Amennyiben egy volt szocialista ország fiataljai vagy más szegényebb országból érkező fiatalok tévednek egy puccosabb bárba, szinte biztos, hogy órákig csak egy sör mellett ülnek és nézelődnek mint egy pip showba szokás. Kifejezetten ár érzékenyek, ritka köztük a “nagyfogyasztó”.

  1. Aztán van a mostanában fénykorát élő úgynevezett “guide ” vezette csoportok: Ők többnyire Angliából vagy Franciaországból érkező, a fiatalabb korosztályhoz tartozó turisták olyan csoportja, akik egy alkalomra, például: legénybúcsúra vagy kocsma túrára érkeznek hazánkba pár napra, szervezett formában. Idegenvezető kísérgeti őket, pontos útiterv szerint, egyik kocsmából a másikba.

  1. ” Jancsi & Juliska”: A sztriptízbárok látogatói 99% ban férfiak, de előfordul, hogy párocskák is betévednek egy ilyen helyre. Vendéglátósok őket nevezik : Jancsinak és Juliskának. Többnyire a pár hölgy tagja erőlteti a bemenetet, úgymond “bátorra itta magát” és majd ő megmutatja! Szinte minden ilyen akciónak durva szakítás a vége! ( kb 1 órán belül) Fogyasztói értékük szinte nulla.

  1. Fiatal turisták egy gazdagabb országból: Amennyiben egy gazdagabb nemzet fiataljairól beszélünk, ( Dán,Norvég, Holland, Német) ők komolyabb összegeket is hajlandóak egy este elkölteni a lányokra, italozásra, szórakozásra, Őket minden bárban kedvelik.

  1. A legjobb vendég: A legkedveltebb vendégek az ilyen helyeken a középkorú, vagy idősebb korosztályhoz tartozó módosabb üzletemberek,turisták, akik négy vagy öt csillagos szállodában laknak Budapesti tartózkodásuk idején. Nagy valószínűség szerint ők hagyják a legtöbb pénzt a bárokban, nem árérzékenyek, ezáltal a legjobb hangulat körülöttük van az esti szórakozások alkalmával. A felszolgáló és a táncoslányok mindent megtesznek, hogy az ilyen vendég jól érezze magát és sokáig maradjon a bárban és lehetőleg sok pénzt is költsön ott. Kellő mennyiségű fogyasztás után sok helyen “extra ” szolgáltatás is elérhető számukra. A legnagyobb konkurencia harc természetesen, ezért a szűk csoportért alakul ki a bárok között!
P2 Gentlemen's Club Budapest

P2 Gentlemen's Club Budapest

A p2 night Club Budapest belvárosának legforgalmasabb sétálóutcája mellett található. Nívós éttermek cukrászdák, diszkók és bárok szinte egymást érik a környéken. A p2 bár a legnagyobb sztriptíz club a városban,…
Neo night club, Strip bár

Neo night club, Strip bár

A Neo night club szexi programjai egész este  folyamatosak és mindíg változatosak. Itt találkozhatsz Budapest legszebb lányaival, akiknek legfőbb vágyuk, hogy nagyon izgalmas és felejthetetlen élményt nyútsanak Neked! A szimpadon…
Privé night club, Strip bár

Privé night club, Strip bár

Privé bár a fiatalok által leginkább kedvelt városrészben található. A Klub Budapest romkocsmáinak és pubjainak utcájában található, az úgynevezett ” Buli negyedben”. A kényelem és az élvezet érdekében több privát…