Sztriptíz Bárok és Night Clubok rejtett titkai 2. rész

Night klub árak és reklámfogások

A legtöbb félreértés a bárok árszabásaiból adódhat. Az éjszakai klubok szolgáltatásai nem mindenki számára elérhetők! Ez a fajta szórakozási lehetőség a normál kocsmák vagy pubok, diszkók árainak a többszöröse is lehet! Aki ezzel nincs tisztában, jobb, ha elkerüli az ilyen helyeket! Probléma többnyire abban az esetben adódik, ha egy olyan ember veszi igénybe ezeket a szolgáltatásokat, akinek nincs megfelelő fedezete egy ilyenfajta szórakozásra. Jó tudni, hogy minden bárnak a bejáratában ki van helyezve az italok és egyéb szolgáltatások ára. Ez kötelező, és minden bár be is tartja. Ajánlatos ezt a táblát alaposan átnézni a belépés előtt, hogy pontosan tisztában legyünk az árakkal és a feltételekkel!

Reklámfogások
Az éjszakai bárok árait sok dolog befolyásolja, az egyik ilyen a reklámköltség. Minden bárnak megvan a vendégek magukhoz csábításának a módja, és ennek megfelelően alakítják ki a reklámstratégiájukat.

  1. A belvárosi sétálóutcákban lévő bárok vannak a legjobb helyzetben reklámok terén. Külső reklámokra vagy internetes megjelenésre is csak minimálisan kell költeniük. Az utcán hemzsegnek a turisták, elég egy feltűnő kirakat vagy néhány „behúzó ember” és garantált a teltház esténként. A viszonylag magas árakat itt a nagy kereslet és az üzethelyiség sommás bérleti díja alakítja.

  1. A belvárosi gazdagabb városrészben elhelyezkedő nagyobb bárok jobbára az internetes megjelenést tartják a legcélratörőbb megoldásnak a vendégek megszerzése érdekében. Rettentő sok pénzt költenek a google hirdetésekre, legfontosabb számukra a jó helyezés elérése az internetes keresőszavakra. Őket találjuk a google keresőjének első helyén bármilyen éjszakai szórakozást is keresünk (fizetett hirdetés). A nagy területtel rendelkező belvárosi bárok bérleti díja sem elhanyagolható, ezért náluk sem jellemző a kocsmaszintű árszabás.

  2. Azok a kisebb utcákban elhelyezkedő bárok, ahol a gyengébb turistaforgalom miatt kevesebb az utcáról besétáló vendég és nem tudnak konkurálni a gazdag bárokkal az interneten, jutalék fizetésével próbálnak több vendéget szerezni az üzletük számára. A jutalék vagy fejpénz fizetésének három módját alkalmazzák.

 

Jutalékok és fejpénzek:
A jutalék fizetésének valamelyik módját az összes bár alkalmazza! A vendégek megszerzése érdekében egyik bár sem mond le a jutalék fizetésének rendszeréről, igaz a legtöbb bár próbálja tagadni ezt a tényt!

  1. A klasszikus fejpénzt azoknak ajánlják és fizetik ki, akik vendéget hoznak a bárba vagy az ajánláson keresztül érkeznek oda. A fejpénz mértéke többnyire a vendég által befizetett belépőjegy ára. Ez az összeg lehet 5-10 000 Ft./fő is. Ebbe a körbe tartoznak a taxisok, személyszállítók és a szállodák vagy az éttermek portásai, valamint a pincérek.

  2. Van az úgynevezett fogyasztási jutalékrendszer, amit a külföldi turisták beutaztatásával és azok programszervezésével foglalkozó irodák kapnak. Legénybúcsúra vagy kocsmatúrára hazánkba érkező turisták kisebb-nagyobb csoportját szervezett formában viszik egyik bárból a másikba az erre a célra szakosodott idegenvezetők. Az ilyen turistacsoportoknak nem kell belépőt fizetniük azokba a bárokba, ahol előtte már megegyeztek az irodák a bár tulajdonosaival. Ilyen esetekben nem a belépőjegy ára a jutalék, hanem a turisták bárban elköltött forintjaiból előre kialkudott százalékos arányban részesülnek (ez akár több százezer forint is lehet alkalmanként).

  3. Léteznek az úgynevezett szórólapos vagy behúzó emberek is. Ők többnyire az utcán keresik a vendégeket és ajánlják a bár szolgáltatásait. Elég hatékony marketingfogás, szinte minden bár alkalmazza ezt a módszert. Általában 1000-3000 Ft. jutalékot kapnak minden rábeszélt vendég után.

 

Persze ne legyenek kétségeink, a vendégek után fizetett bármilyen jutalék vagy fejpénz minden esetben a vendégek többletköltsége lesz!

Meglepetések helyett.
A StripClubs.hu portálon mindig a vendég választ szórakozóhelyet, ezért nem beszélhetünk ajánlásról, tehát senkinek semmilyen jutalék nem jár. A portálon üzemelő Car 4 You szolgálat garantáltan jutalékmentes szolgáltatást nyújt. A portál biztosította fuvarok díján kívül a sofőrök nem részesülhetnek semmilyen jutalékfizetési rendszerben! Mivel a kluboknak nem kell semmilyen jutalékot fizetniük, ezért a velünk érkező vendégeknek, jelentős kedvezményeket tudnak adni. Az ingyenes belépést az ingyenes asztalfoglalást és sok esetben a kedvezményes italfogyasztást is biztosítani tudják.

Vegye igénybe a Car 4 You szolgáltatásunkat, ha nem szeretne extra költségeket fizetni a szórakozóhelyeken!

P2 Gentlemen's Club Budapest

P2 Gentlemen's Club Budapest

A p2 night Club Budapest belvárosának legforgalmasabb sétálóutcája mellett található. Nívós éttermek cukrászdák, diszkók és bárok szinte egymást érik a környéken. A p2 bár a legnagyobb sztriptíz club a városban,…
Neo night club, Strip bár

Neo night club, Strip bár

A Neo night club szexi programjai egész este  folyamatosak és mindíg változatosak. Itt találkozhatsz Budapest legszebb lányaival, akiknek legfőbb vágyuk, hogy nagyon izgalmas és felejthetetlen élményt nyútsanak Neked! A szimpadon…
Privé night club, Strip bár

Privé night club, Strip bár

Privé bár a fiatalok által leginkább kedvelt városrészben található. A Klub Budapest romkocsmáinak és pubjainak utcájában található, az úgynevezett ” Buli negyedben”. A kényelem és az élvezet érdekében több privát…