Marilyn Night Club és Table Dance Bár

A Marilyn strip Club és table dance bár Budapest belvárosának egyik csendes utcájában található. A night klubok örök klasszikusa a table dance produkció náluk is a legkedveltebb előadás, ahol csinos táncos lányok vadító erotikus asztal tánccal kedveskednek vendégeinknek.  Az érzéki és szexi rúdtáncos lányok  minden este, fantasztikusan elbűvölő erotikus tánccal, kápráztatják el vendégeiket. Ez a rendkívüli rugalmasságot és hajlékonyságot igénylő műfaj csodálatos látványt nyújt minden férfi számára. Válassza és szórakozzon ma este a Marilyn bárban biztos, hogy örök élményt fognak nyújtani a lányok, Önnek és barátainak!.

Night club in Budapest, Strip Club in Budapest, Szex Club in Budapest, Strip bár, Table dance bár, Gentlemen's Club, néven található az internetes keresőkben.

Nyitva tartás:
A nyitvatartási idő változó! Minden esetben érdeklődjön a Car for you sofőrtől személyesen vagy a non-stop diszpécser szolgálatunkon :  + 36 20 9553710  telefonon !  Ők napra kész információkkal rendelkeznek a bár nyitvatartásunkról is !

Információk:
Ez a  Gentlemen’s Club, nem Szex Club!
 A bár által nyújtott programok minden esetben szex mentes szolgáltatások, a hangsúly náluk kizárólag a szórakoztatáson van!  

Kapcsolat: + 36 20 9553710
Hívja a fent látható telefonszámot és mi küldünk Önért autót,
Budapest területén egységesen:  19 € /  a fuvardíj / autó

Ezt a klubot választottam!

(Marilyn Night Club és Table Dance Bár)

A car for you gépkocsija a rendelés leadása után, 15 percen belül a megadott címre érkezik!

Nagyon fontos tudni, hogy kizárólag azoknak a vendégeknek tudják a bárok biztosítani a megadott kedvezményes feltételeket, akik utazáskor a car for you szolgáltatását veszik igénybe, vagyis a Car for you szolgálat autójával érkeznek a kiválasztott szórakozóhelyre!

Vélemények:

Peter Peros:
Tízből tíz pontot adnék a helynek! Tisztaság, korrekt kiszolgálás és átlagosnak mondható árak. A táncos lányok szépek és kedvesek. Mindenképpen visszajövök még ide.


Kovács János:
Rendszeresen járok a Marilynbe, mondhatjuk törzsvendég vagyok itt. Azért ez a kedvenc helyem, mer itt a legszebbek a lányok.


Simon Stangl:
A Strip Clubs.hu oldalon találtam a Marilyn klubot. A car for you sofőrje egyenesen ide hozott. Kérdésre, hogy milyen a hely?, azt válaszolta: Biztosan tetszeni fog! Valóban igaza lett, tényleg jó választás volt és tényleg nagyon tetszett a hely.


John White:
Itt mindig úgy fogadnak mintha hazajöttem volna. Egyszerűen imádom ezt a helyet.


Marco Edelman:
A Car for you szolgálattal öt perc alatt értünk ide a Kempinski Hotel Corvinus ból. Gyönyörűek a lányok, fiatalos a zene és hatalmas az ital kínálat is. Nem bántam meg, hogy a Marilyn bárt választottam.