Mambó Cafe strip bár

Mambo Cafe Strip Bar a Gellért-hegy tetejéhez közel, a citadellához vezető úton található. Páratlan panoráma nyílik innen a Budai várra vagy a parlamentre, de aki a Mambó clubba betér még ennél is szebb látványban lesz része. Gyönyörű táncoslányok magával ragadó erotikus tánca megy egész este két színpadon folyamatosan. Fantasztikus hangulatú legénybúcsúk ideális helyszíne. Egymást követik a színpadon az élő előadások, leszbi-show, gyertyás, tejszínhabos gyöngyös műsorszámok. Válaszd a Mambo Cafe strip bárt és nem fogsz csalódni, felejthetetlen élményekben lesz részed.

Night club in Budapest, Strip Club in Budapest, Szex Club in Budapest, Strip bár, Table dance bár, Gentlemen's Club, néven található az internetes keresőkben.

Nyitva tartás:
A nyitvatartási idő változó! Minden esetben érdeklődjön a Car for you sofőrtől személyesen vagy a non-stop diszpécser szolgálatunkon :  + 36 20 9553710  telefonon !  Ők napra kész információkkal rendelkeznek a bár nyitvatartásunkról is !

Információk:
Ez a  Gentlemen’s Club, nem Szex Club!
 A bár által nyújtott programok minden esetben szex mentes szolgáltatások, a hangsúly náluk kizárólag a szórakoztatáson van!  


Kapcsolat: + 36 20 9553710
Hívja a fent látható telefonszámot és mi küldünk Önért autót,
Budapest területén egységesen:  19 € /  a fuvardíj / autó


Legyenek nagyon óvatosak és mindig várják meg az önöknek küldött autókat!  

Ezt a klubot választottam!

(Mambó Cafe strip bár)

A car for you gépkocsija a rendelés leadása után, 15 percen belül a megadott címre érkezik!

Nagyon fontos tudni, hogy kizárólag azoknak a vendégeknek tudják a bárok biztosítani a megadott kedvezményes feltételeket, akik utazáskor a car for you szolgáltatását veszik igénybe, vagyis a Car for you szolgálat autójával érkeznek a kiválasztott szórakozóhelyre!

Vélemények:

Juan Rodriguez:
Köszönjük, hogy itt lehettünk! Nagyon tisztességes hely, ritkaság ez manapság. Szexuális szolgáltatás nincs, de minden más műsor nagyon megfelelő! Még visszatérünk.


Balog Kálmán:
Nagyon szépek a lányok és a műsorok is szuperek, de szexuális szolgáltatás a Mambo klubban nincs! Italozni nézelődni mindenképpen érdemes betérni ide.


Jack Fairgrieve:
Az InterContinental Hotel től, öt perc alatt a bárba vitt a Car for you szolgálat. A belépő valóban ingyenes így. Nagyon barátságos és korrekt hely, mérsékelt árak és kifogástalan kiszolgálás.


Kiss Róbert:
A Strip Clubs.hu oldalon találtam a Mambo strip klubot. Szuper jó kis hely, úgy döntöttem, hogy a legénybúcsút is itt fogom tartani.


Gáspár Ignác:
Sokszor jártam már itt, olyan ez már mintha hazamennék! Imádom a Mambo klubot!