Dolls Gentleman’s Club

Budapest belvárosában, nagyon közel a főváros központjához helyezkedik el a Dolls Gentleman’s Club amely korábban Dolche Vita strip club néven szerepelt.  Fénykorában vitathatatlanul a legjobb és legszínvonalasabb table dance bár volt Budapesten. Mára már a közepes méretű bárok közé sorolható a maga 120 nm körüli területével, amely 30 vendég kényelmes kiszolgálását teszi lehetővé. A klubban dolgozó 6-8 hostess-táncos lány, többsége beszél idegen nyelveket társalgási szinten. 

Night club in Budapest, Strip Club in Budapest, Szex Club in Budapest, Strip bár, Table dance bár, Gentlemen's Club, néven található az internetes keresőkben.

Nyitva tartás:
A nyitvatartási idő változó! Minden esetben érdeklődjön a Car for you sofőrtől személyesen vagy a non-stop diszpécser szolgálatunkon :  + 36 20 9553710  telefonon !  Ők napra kész információkkal rendelkeznek a bár nyitvatartásunkról is !

Információk:
Ez a  bár, nem Szex Club!
 A bár által nyújtott programok minden esetben szex mentes szolgáltatások, a hangsúly náluk kizárólag a szórakoztatáson van!
 
Kapcsolat: + 36 20 9553710
Hívja a fent látható telefonszámot és mi küldünk Önért autót,
Budapest területén egységesen: 19 € / a fuvardíj / autó
 
Legyenek nagyon óvatosak és mindíg várják meg az önöknek küldött autókat!  

Ezt a klubot választottam!

(Dolls Gentleman’s Club)

A car for you gépkocsija a rendelés leadása után, 15 percen belül a megadott címre érkezik!

Nagyon fontos tudni, hogy kizárólag azoknak a vendégeknek tudják a bárok biztosítani a megadott kedvezményes feltételeket, akik utazáskor a car for you szolgáltatását veszik igénybe, vagyis a Car for you szolgálat autójával érkeznek a kiválasztott szórakozóhelyre!

Vélemények:

Caio Benício:  
Nagyon class hely. Egy estét voltam ott, Haverokkal. A sofőrünk foglalt asztalt nekünk, minden tök jól ment. A pultos lányok is nagyon rendesek, velük is sokat beszélgettünk.


Aravind Bandaram:
 A lányok káprázatosak, kedvesek, barátságos viselkedésük könnyen magával ragad. Barátságos környezet, profi vendéglátás.


Saleem Md:  
Gyönyörű lányok, kedves kiszolgálás, jó hangulat. Mindenkinek, csak ajánlani tudom.


Abdul Nasil:
 Tökéletes választás legénybúcsúra vagy baráti összejövetelekre.
Kedves, nagyon korrekt személyzet, diszkrét környezetben.


Tóth Aladár:
Köszönjük az estét, kedves volt a személyzet. A kiszolgálás is jó volt de a csajok biztosan itt a legjobbak. Mindenképpen visszatérünk ide.