Divina Gentlemen’s Club

A Divina Gentlemen’s Club a legnépszerűbb romkocsmák szomszédságában a bulinegyed szélén található. Mindig vidám hangulat, nagyon szép lányok és udvarias kiszolgálás és hosszú nyitvatartás jellemző a helyre.  Aki ezt a bárt választja az esti szórakozása színhelyéül, számolnia kell azzal,  hogy: ” Minimum kötelező italfogyasztás” itt 20 000 Huf, ami tartalmazza a belépőjegy árát is.” Akinek a fizetési feltételek megfelelnek remek szórakozásban lesz része. Felejthetetlen emlékeket biztosítanak az itt dolgozó gyönyörű táncos lányok! 

Night club in Budapest, Strip Club in Budapest, Szex Club in Budapest, Strip bár, Table dance bár, Gentlemen's Club, néven található az internetes keresőkben. Nyitva tartás:

Nyitva tartás:
A nyitvatartási idő változó! Minden esetben érdeklődjön a Car for you sofőrtől személyesen vagy a non-stop diszpécser szolgálatnál:  + 36 20 9553710  telefonon !  Ők napra kész információkkal rendelkeznek a bár nyitvatartásunkról is !

Kínálatuk:

Full strip, privát szobák, erotikus masszázs, privát leszbikus show, Non-stop top-less tánc, asztal tánc, Dominatrix Show, Lesbian Show, Pole Dance Show, Meglepetés szex show.

INGYEN TAXI
Kapcsolat: + 36 20 9553710
Hívja a fent látható telefonszámot és mi küldünk Önért autót, Budapest területén díjmentesen!  

Figyelmeztetés!
 Legyenek nagyon óvatosak és mindíg várják meg az önöknek küldött autókat!  Más taxi vagy riksa sofőr hatalmas fuvar díjakat számolhat fel az útra és sok esetben más bárokba próbálja meg Önöket vinni, ahol nagy átverésben lehet részük!    

Ezt a klubot választottam!

(Divina Gentlemen’s Club)

A car for you gépkocsija a rendelés leadása után, 15 percen belül a megadott címre érkezik!

Nagyon fontos tudni, hogy kizárólag azoknak a vendégeknek tudják a bárok biztosítani a megadott kedvezményes feltételeket, akik utazáskor a car for you szolgáltatását veszik igénybe, vagyis a Car for you szolgálat autójával érkeznek a kiválasztott szórakozóhelyre!

Vélemények:

Tillman Jenő:
Egy szép hely lenyűgözően szép lányokkal és barátságos személyzettel. A legjobb hely a Budai oldalon. Nagyon jól éreztem magam,megyek még.


Ruth Bakale:
Kitűnő éjszakai szórakozóhely. Csak ajánlani tudom mindenkinek !


Reddy Alan:
 Azta! milyen ragyogó élmény, határozottan ajánlom a Divina Gentlemen’s  Bar-t!


David William:
 Egy héttel ezelőtt meglátogattam ezt a helyet. Nagyon szeretem, és hamarosan visszatérek!


Dániel Tyukodi:
 Nagyon jó hely a város központjában. Jó árak és kedves lányok !