Zug-Bár Night Club, Strip bár

A Zug-Bár Night Club, a főváros egyik legrégebbi privát sztriptíz-klubja. Messze a belváros zajától Budapest kertes-házas övezetében található. Családias légkörrel, full sztriptíz műsorral és szolid, fix árakkal fogadja vendégeit. Válaszd a Zug-Bár night clubot és tölts el néhány felejthetetlen órát kedves, csinos táncos lányok társaságában.Különleges sztriptíz műsorban részesítenek vagy bármi más exkluzív élményt nyújtanak Neked a hosztesz lányok. 

Night club in Budapest, Strip Club in Budapest, Szex Club in Budapest, Strip bár, Table dance bár, Gentlemen's Club, néven található az internetes keresőkben.

Nyitva tartás:
A nyitvatartási idő változó! Minden esetben érdeklődjön a Car for you sofőrtől személyesen vagy a non-stop diszpécser szolgálatunk :  + 36 20 9553710  telefonon !  Ők napra kész információkkal rendelkeznek a bár nyitvatartásunkról is !

Információk:

Ez a Gentlemen’s Club, nem Szex Club! A bár által nyújtott programok minden esetben szex mentes szolgáltatások, a hangsúly náluk kizárólag a szórakoztatáson van!

 Belépő jegy ára :  5000 -Huf
Kapcsolat: + 36 20 9553710

Hívja a fent látható telefonszámot és mi küldünk Önért autót,
Budapest területén egységesen:  29 € /  a fuvardíj / autó

Ezt a klubot választottam!

(Zug-Bár Night Club, Strip bár)

A car for you gépkocsija a rendelés leadása után, 15 percen belül a megadott címre érkezik!

Nagyon fontos tudni, hogy kizárólag azoknak a vendégeknek tudják a bárok biztosítani a megadott kedvezményes feltételeket, akik utazáskor a car for you szolgáltatását veszik igénybe, vagyis a Car for you szolgálat autójával érkeznek a kiválasztott szórakozóhelyre!

Vélemények:

Aaron Murrow:
A Strip Clubs.hu portálnak köszönhető, hogy rátaláltam a Zug-bár ra a város peremén. A Car for you sofőrje foglalt számunkra helyet, mert ezt a privát klubot csak előzetes egyeztetéssel lehet látogatni. Az erotika és a szórakozás fellegvára a Zug-Bár night club! Felejthetetlen estét töltöttünk itt a barátaimmal, a város legszebb lányai társaságában.

Tomi Baumgartner:
Tizenhat perc alatt értünk a belvárosból a Zug-Bár Night Clubba a car for you szolgálattal. Kicsit messze van, de megéri az utazást ez a bár. Vendégszerető személyzet, hatalmas ital kínálat és brutálisan szép lányok vártak ránk. Légkondicionált privát szobákban erotikus masszázs volt a legnépszerűbb szolgáltatás. Mindenképpen visszatérünk!

John Cockburm:
Több éve járok ide és még sohasem kellett csalódnom. Nyilvánvaló számomra, hogy a város legjobb erotikus klubja a Zug-Bár Night Club. A lányok nagyon fiatalok és gyönyörűek. A fergeteges full strip és leszbi show-t még tudják fokozni az erotik masszázsal a privát szobában!

Sergej Mayer:
Legénybúcsúm tartottuk itt és mondhatom, igazán fantasztikusra sikerül az utolsó szabad estém! Rendkívül kedves a személyzet, a lányok csoda szépek és a privát szobák titkai örökre rejtve maradnak!

Jon Robinson:
A Car for you szolgálattal érkeztem, aki helyet foglalt nekem. A sofőrrel megbeszéltem, hogy várjon meg, mert én csak egy “pásztorórára” érkeztem és hamarosan visszamegyek a szállodában. Így is történt, köszönet a lányoknak és köszönet a sofőrnek is, hogy megvárt.