Red Corner Gentleman’s Club


A Red Corner Gentleman’s Club egy kicsiny eldugott kis bár a bulinegyed szélén. A környéket olcsó szórakozóhelyek, romkocsmák és kissé elhanyagolt környezet jellemzi. A hangulatos kis klubot főleg törzsvendégek látogatják, akik jellemzően jó véleménnyel vannak a bárról. Érdemes megnézned és kipróbálnod, hátha neked is ez a barátságos Sztriptíz bár lesz a törzshelyed!

Night club in Budapest, Strip Club in Budapest, Szex Club in Budapest, Strip bár, Table dance bár, Gentlemen's Club, néven található az internetes keresőkben.

Nyitva tartás:
A nyitvatartási idő változó! Minden esetben érdeklődjön a Car for you sofőrtől személyesen vagy a non-stop diszpécser szolgálatunkon :  + 36 20 9553710  telefonon !  Ők napra kész információkkal rendelkeznek a bár nyitvatartásunkról is !

Ez a  Gentlemen’s Club, nem Szex Club!
 A bár által nyújtott programok minden esetben szex mentes szolgáltatások, a hangsúly náluk kizárólag a szórakoztatáson van!  


Kapcsolat: + 36 20 9553710
Hívja a fent látható telefonszámot és mi küldünk Önért autót,
Budapest területén egységesen:  19 € /  a fuvardíj / autó


Legyenek nagyon óvatosak és mindíg várják meg az önöknek küldött autókat!  

Ezt a klubot választottam!

(Red Corner Gentleman’s Club)

A car for you gépkocsija a rendelés leadása után, 15 percen belül a megadott címre érkezik!

Nagyon fontos tudni, hogy kizárólag azoknak a vendégeknek tudják a bárok biztosítani a megadott kedvezményes feltételeket, akik utazáskor a car for you szolgáltatását veszik igénybe, vagyis a Car for you szolgálat autójával érkeznek a kiválasztott szórakozóhelyre!

Vélemények:

Kovács Áron:
– Nagyon szimpatikus kis klub, közel a Blaha Lujza térhez. Érdemes a sofőr szolgálattal menni, akkor még belépőért sem kell fizetni.

Denver Perkins:
– Nagyon szépek a lányok,de sajnos szex itt sem engedélyezett.


Dean Baines:
– A Continental Hotel Budapestben laktam csak néhány méterre volt tőlem ez a kis klub. Nagyon jó hely, korrektek és szuper jó csajok!

Brian Conner:
– A Strip Clubs.hu portálon találtam ezt a kis klubot. Nem vágytam nagy nyüzsgésre és hatalmas bulira, inkább csak valami romantikus estére gondoltam egy szép lány társaságába. Jó választás volt, ez a hely pont az ilyeneknek való. Köszönet mindenkinek.

Glen Minto:
– Külsőre nem ez a legszebb klub amit valaha láttam, de bent nagyon vendégszerető a személyzet és felettébb csinosak a lányok