Hallo Striptease Bar

A Hallo Striptease Bar Közel negyven éve Üzemel mint éjszakai szórakozóhely a nagykörút és a király utca sarkán. Tágas, sok ember befogadására is alkalmas klub remek színhelye legénybúcsúnak vagy céges buliknak. Egész estés élő erotikus műsorokkal várja vendégeit a bár. Óriási rutit és a rengeteg gyönyörű lány pazar estét ígér az ide látogatóknak. Válassza a rutinos Halló bárt ma estére és biztosan nem fog csalódni.

Night club in Budapest, Strip Club in Budapest, Szex Club in Budapest, Strip bár, Table dance bár, Gentlemen's Club, néven található az internetes keresőkben.

Nyitva tartás:
A nyitvatartási idő változó! Minden esetben érdeklődjön a Car for you sofőrtől személyesen vagy a non-stop diszpécser szolgálatunkon :  + 36 20 9553710  telefonon !  Ők napra kész információkkal rendelkeznek a bár nyitvatartásunkról is !

Információk:

Ez a hely, nem Szex Club!
 A bár által nyújtott programok minden esetben szex mentes szolgáltatások, a hangsúly náluk kizárólag a szórakoztatáson van! 

Kapcsolat: + 36 20 9553710
Hívja a fent látható telefonszámot és mi küldünk Önért autót,
Budapest területén egységesen:  19 € /  a fuvardíj / autó

Ezt a klubot választottam!

(Hallo Striptease Bar)

A car for you gépkocsija a rendelés leadása után, 15 percen belül a megadott címre érkezik!

Nagyon fontos tudni, hogy kizárólag azoknak a vendégeknek tudják a bárok biztosítani a megadott kedvezményes feltételeket, akik utazáskor a car for you szolgáltatását veszik igénybe, vagyis a Car for you szolgálat autójával érkeznek a kiválasztott szórakozóhelyre!

Vélemények:

Péter Farkas:
Nagyszerű hely a kicsit idősebbek a lányok, de jó szolgáltatás.


David Gal:
Budapest egyik legjobb szórakozóhelye, változatos bulikkal, kulturált, szép tiszta hely.


Molnár Sándor:  
A hely tágas és színvonalas, viszont nagyon kevés a lány ezáltal a műsorok is unalmasak.


Tayti László:
Annak ellenére, hogy szexuális szolgáltatás nincs, egészen jól sikerült az itt töltött esténk. Mindenki kedves volt csak zavaróan kevés volt a táncoslány.


Osztovics Jenő:
Régebben nagy élet volt itt, rendszeresen jártam ide. Most kicsit szegényes a kínálat, de biztosan idővel visszanyeri régi varázsát a hely.