Dreamland Swinger Club

A Klubot abból a célból hozták létre, hogy teret biztosítsanak a swinger életforma kedvelőinek. A Dreamland exkluzív környezetében közel 600m2-en lehetőség nyílik arra, hogy párokkal, hölgyekkel és urakkal felhőtlen kikapcsolódás és szórakozás mellett hódolj a szabad szerelem adta gyönyörnek, kötöttségek nélkül, kizárólag szimpátia alapján. A klub több különleges helyiséggel rendelkezik. Megtalálhatod benne a jacuzzit, a szadó-mazó-, kukkoló-, tükör-, sötét-, festmény- és zárható szobákat. Ennek köszönhetően minden igényt kielégítő környezetben, barátságos társaságban töltheted az erotikával fűszerezett éjszakádat. A helyiségek klimatizáltak és füstmentesek! A fergeteges bulik mellett, svédasztalos hideg- és meleg ételekkel (szendvicsek, saláták, desszertek) és óriási ital- és koktélválasztékkal gondoskodunk kellemes estédről. Exclusive Swinger & Wellness Club.

Exclusive Swinger & Wellness Club. Night club in Budapest, Strip Club in Budapest, Szex Club in Budapest, Strip bár, Table dance bár, Gentlemen's Club, néven található az internetes keresőkben.

Nyitva tartás:
szerda 20:00-02:00  , péntek- szombat  20:00-04:00 ,
Rendezvényeink privát rendezvények, melyen mindenki szabad akaratából, saját felelősségre vesz részt.

Információk:

Exclusive Swinger & Szex Club SZÓLÓ URAKNAK: Pénteken 20.000 Ft, Szombaton 25.000 Ft

Kapcsolat: + 36 20 9553710
Hívja a fent látható telefonszámot és mi küldünk Önért autót,

Budapest területén egységesen:  29 € /  a fuvardíj / autó

 

Ezt a klubot választottam!

(Dreamland Swinger Club)

A car for you gépkocsija a rendelés leadása után, 15 percen belül a megadott címre érkezik!

Nagyon fontos tudni, hogy kizárólag azoknak a vendégeknek tudják a bárok biztosítani a megadott kedvezményes feltételeket, akik utazáskor a car for you szolgáltatását veszik igénybe, vagyis a Car for you szolgálat autójával érkeznek a kiválasztott szórakozóhelyre!

Vélemények:

Natalia Tkaczk:
Elmúlt a régi jó  hangulat. Most már inkább disco jellegű  a hely. Túl zajos lett a hely és mindenki dohányzik,  nem kedvez a meghittségnek.


Tóth Béla:
 Igénytelen hely, flegma személyzet. Legalább tízszer annyi pasi van, mint csaj. Nem ajánlom!


Szabó Zoltán:
Nagyon sok a solo pasi pénteken. Nem értem miért engednek be ennyi pasit, ja de értem a lóvé!  Nem ajánlom.


Kiss Ágota:
Nagyon jó hely, mindig jól érzem magam.


Sandor Ambrus:
Kezdő pároknak, lányoknak nem ajánlom a klubot, mert egy életre elmegy a kedvük a swingertől. Koszos, igénytelen hely. A wc-k nem zárhatók, folyékony szappan kifogyva.