Dolly Klub

A Dolly klub korábban, Elbo Room Night Club -Strip club néven üzemelt. A belváros legforgalmasabb sétáló utcájában található. Kicsiny, de nagyon hangulatos hely sok szép táncoslánnyal, finom italokkal és fiatalos zenével várja vendégeit. Remek esti szórakozás egyedül álló férfiaknak vagy kisebb baráti társaságoknak. A Dolly klub biztonságot, elfogadható árakat és felejthetetlen élményt ígér vendégei számára.

Night club in Budapest, Strip Club in Budapest, Szex Club in Budapest, Strip bár, Table dance bár, Gentlemen's Club, néven található az internetes keresőkben.

A nyitvatartási idő változó! Minden esetben érdeklődjön a Car for you sofőrtől személyesen vagy a non-stop diszpécser szolgálatunkon :  + 36 20 9553710  telefonon !  Ők napra kész információkkal rendelkeznek a bár nyitvatartásunkról is !

Információk:
Ez a  Gentlemen’s Club, nem Szex Club!
 A bár által nyújtott programok minden esetben szex mentes szolgáltatások, a hangsúly náluk kizárólag a szórakoztatáson van!  

Kapcsolat: + 36 20 9553710
Hívja a fent látható telefonszámot és mi küldünk Önért autót,
Budapest területén egységesen:  19 € /  a fuvardíj / autó

Ezt a klubot választottam!

(Dolly Klub)

A car for you gépkocsija a rendelés leadása után, 15 percen belül a megadott címre érkezik!

Nagyon fontos tudni, hogy kizárólag azoknak a vendégeknek tudják a bárok biztosítani a megadott kedvezményes feltételeket, akik utazáskor a car for you szolgáltatását veszik igénybe, vagyis a Car for you szolgálat autójával érkeznek a kiválasztott szórakozóhelyre!

Vélemények:

Alex:
A Dolly klub nagyon forgalmas kis bár a sétáló utca közepén. A személyzet kedve a kiszolgálás gyors és pontos, a lányok több nyelven is beszélnek. csak ajánlani tudom.


Lukasz Adamsky:
A Strip Clubs.hu portálon találtam ezt a kis klubot. A Car for you sofőrje a sétáló utca elejéig hozott. Szexi csajok és megfizethető árak. Nincs becsapás és a kiszolgálás is profi.


Adam Spencer:
A klubban szexuális szolgáltatás nincs, de lányok erotikus műsorai tökéletesek. Kiváló szórakozási lehetőség a belváros bulinegyedében. Ajánlom mindenkinek!


James Wheeler:
Egyszerűen bomba jó csajok dolgoznak itt. Megfizethető ital árak és ingyenes belépő, ha a Car for you szolgálattal érkezel. Csak ajánlani tudom a helyet!


Kováts Béla:
Születésnapomat ünnepeltük itt a barátaimmal. Köszönet mindenkinek, szuper volt a hely választás!