Club Király Night Club

Club Király annak ellenére, hogy talán a legkisebb stripp club Budapesten, minden adott egy remek erotikus este eltöltéséhez. A lányok hamar elfelejtetik a mindennapok gondjait és remek kikapcsolódást biztosítanak a vendégeknek. Válaszd ma estére a klub királyt, ismerd meg a bár táncos lányait, kötelezettségek nélkül. Ezen a hangulatos szórakozóhelyen egy bárpult és néhány meghitt ülősarok található,  valamint egy tágas színpad az élő előadásokhoz.  Jöjjön el üzleti partnereivel vagy barátaival és érezzétek magatokat jól csinos hölgyek társaságában.

Night club in Budapest, Strip Club in Budapest, Szex Club in Budapest, Strip bár, Table dance bár, Gentlemen's Club, néven található az internetes keresőkben.

Nyitva tartás:
A nyitvatartási idő változó! Minden esetben érdeklődjön a Car for you sofőrtől személyesen vagy a non-stop diszpécser szolgálatunkon :  + 36 20 9553710  telefonon !  Ők napra kész információkkal rendelkeznek a bár nyitvatartásunkról is !

Információk:
Ez a  Gentlemen’s Club, nem Szex Club!
 A bár által nyújtott programok minden esetben szex mentes szolgáltatások, a hangsúly náluk kizárólag a szórakoztatáson van!
Kapcsolat: + 36 20 9553710

Hívja a fent látható telefonszámot és mi küldünk Önért autót,
Budapest területén egységesen:  19 € /  a fuvardíj / autó

Legyenek nagyon óvatosak és mindig várják meg az önöknek küldött autókat!  

Ezt a klubot választottam!

(Club Király Night Club)

A car for you gépkocsija a rendelés leadása után, 15 percen belül a megadott címre érkezik!

Nagyon fontos tudni, hogy kizárólag azoknak a vendégeknek tudják a bárok biztosítani a megadott kedvezményes feltételeket, akik utazáskor a car for you szolgáltatását veszik igénybe, vagyis a Car for you szolgálat autójával érkeznek a kiválasztott szórakozóhelyre!

Vélemények:

Szabó Zoltán:
Kicsiny kis bár a nagy hallo bár szomszédságában. Mindenképpen érdemes ide is benézni, ha magányos vagy.


Nagy Károly:
Szex nincs de, látnivaló van, mert nagyon szépek a lányok. Mindig jó ide betérni.


Paul Garner:
A Strip Clubs.hu oldalon lehet csak ezt a bárt megtalálni. Nekem nem volt kedvem a nagy hangos bulizáshoz csak egy kis csendes szórakozásra vágytam egy csinos lány társaságában. Köszönet a sofőrnek és klubnak is , nagyon jól éreztem magam.


Ben Greenhill:
Remek kis hely, azoknak akik egy erotikus estét akarnak eltölteni egy szexi táncoslánnyal.


Juhász Zsigmond:
Nagyon kedvező árak vannak és a belépő is ingyenes, ha a Car for you kocsijával érkezel! Gyere el egyszer és próbáld ki!