Bronx Night Club

A  Bronx Night Clubot nemrég nyitották meg, korábban  a Lux Gentlemans club működött itt. A város minden pontjáról könnyen megközelíthető. Szép lányok, finom italok és fiatalos zene fogadja az ide betérő vendégeket. Aki ezt a bárt választja az esti szórakozása színhelyéül, számolnia kell azzal,  hogy: ” Minimum kötelező italfogyasztás” itt 20 000 Huf ,ami tartalmazza a belépőjegy árát is.” Akinek a fizetési feltételek megfelelnek remek szórakozásban lesz része. Felejthetetlen emlékeket biztosítanak az itt dolgozó gyönyörű táncoslányok!

Night club in Budapest, Strip Club in Budapest, Szex Club in Budapest, Strip bár, Table dance bár, Gentlemen's Club, néven található az internetes keresőkben.

Nyitva tartás:
A nyitvatartási idő változó! Minden esetben érdeklődjön a Car for you sofőrtől személyesen vagy a non-stop diszpécser szolgálatnál:  + 36 20 9553710  telefonon !  Ők napra kész információkkal rendelkeznek a bár nyitvatartásunkról is !

Kínálatuk:
Full strip, privát szobák, erotikus masszázs, privát leszbikus show, Non-stop top-less tánc, asztal tánc, Dominatrix Show, Lesbian Show, Pole Dance Show, Meglepetés szex show.

 INGYEN TAXI
Kapcsolat: + 36 20 9553710
Hívja a fent látható telefonszámot és mi küldünk Önért autót, Budapest területén díjmentesen!  

Figyelmeztetés!
Legyenek nagyon óvatosak és mindíg várják meg az önöknek küldött autókat!  Más taxi vagy riksa sofőr hatalmas fuvar díjakat számolhat fel az útra és sok esetben más bárokba próbálja meg Önöket vinni, ahol nagy átverésben lehet részük!    

Ezt a klubot választottam!

(Bronx Night Club)

A car for you gépkocsija a rendelés leadása után, 15 percen belül a megadott címre érkezik!

Nagyon fontos tudni, hogy kizárólag azoknak a vendégeknek tudják a bárok biztosítani a megadott kedvezményes feltételeket, akik utazáskor a car for you szolgáltatását veszik igénybe, vagyis a Car for you szolgálat autójával érkeznek a kiválasztott szórakozóhelyre!

Vélemények:

Jason Oliver:
A StripClubs.hu oldalon találtam meg a Bronx szex klubot. Az első ital ára kicsit soknak tűnik, de talán csak azért mert benne van a belépőjegy ára is. A többi ital már normál áron kapható és a kiszolgálással nincs gond. A lányok szépek és beszélnek idegen nyelveket. Remek esti szórakozó hely, azoknak akik nem csak egy sörre ugranak be.

Nagy István:
Szuper jó hely a Bronx Gentlemen’s Club, sokat járok ide.

Erwin Raditsch:
Sajnos nincs ingyenes belépő, de az árak ennek ellenére mérsékeltek. Hangulatos kis bár, szép lányok és remek kiszolgálás.

Kevin Gilbert:
Nem könnyű rátalálni a Bronx night clubra én is csak a Strip Clubs.hu portálon böngészve találtam rá. Barátaimmal töltöttünk el pár órát itt, nekünk tetszett, nem volt gond semmivel.

Lewis Clilverd:
Sokszor járok Budapesten és próbálok mindig új bárokat megismerni. Szerencsére a Strip Clubs.hu portálon megtalálni az összes sztriptíz bárt. A Bronx Gentlemen’s Club átlagosnak mondható hely, persze itt is gyönyörűek a lányok és szuper programok vannak.