Angels Gentlemen’s Club Strip bár

Az Angels Gentlemen’s Club a belvárosi bulinegyed egyik kis utcájában található. A bár méretét tekintve egy kicsi klubnak számít, de ennek ellenére az Angels bárban is rendkívül szép lányok, szórakoztatják az ide betérő vendégeket. Egyedül érkezők vagy kisebb baráti társaságok számára ideális szórakozóhely. A belváros ellenére mérsékelt ital árak jellemzik. Válassza az Angels Night Clubot és töltsön el egy felejthetetlen erotikus estét a bár gyönyörű táncos lányaival.

Night club, Strip Club in Budapest, Strip bár, Table dance bár, Gentlemen's Club

Nyitva tartás:
A nyitvatartási időnk még változó! Minden esetben a Car for you sofőrtől érdeklődjön, ők napra kész információkkal rendelkeznek a nyitvatartásunkról!

A Angels Gentlemen’s Club, nem Szex Club! A bár által nyújtott programok minden esetben szex mentes szolgáltatások, a hangsúly náluk kizárólag a szórakoztatáson van!

Kínálatuk:

Non-stop topless tánc, asztal tánc

A belépőjegy ára, ha „car for you” szolgáltatással érkezel:

INGYENES!

Belvárosi indulás esetén 5-10 perces útra számíthatsz.
Velünk a fuvardíj sem lesz több mint: 9 €!

Ezt a klubot választottam!

(Angels Gentlemen’s Club Strip bár)

A car for you gépkocsija a rendelés leadása után, 15 percen belül a megadott címre érkezik!

Nagyon fontos tudni, hogy kizárólag azoknak a vendégeknek tudják a bárok biztosítani a megadott kedvezményes feltételeket, akik utazáskor a car for you szolgáltatását veszik igénybe, vagyis a Car for you szolgálat autójával érkeznek a kiválasztott szórakozóhelyre!

Vélemények:

Még nem érkezett vélemény.