Broadway strip club Budapest

A Broadway Night Club a főváros egyik legrégebbi privát sztriptíz-klubja és szórakozóhelye. Barátságos légkörrel a legizgatóbb műsorokkal és gyönyörű szexi lányokkal fogadja vendégeit. Tölts el néhány szertelen órát fiatal és csinos táncoslányok társaságában. Nagy örömükre szolgálna, ha őket választanád a ma esti szórakozásod színhelyéül. Fantasztikus sztriptízműsorokban részesítenek vagy igény esetén, bármi más exkluzív élményt nyújtanak Neked! A club Budapest belvárosában a nagy színházak és az operaház szomszédságában található. A bár környezetében pezsgő élet folyik, egymást érik a diszkók, éttermek és pubok. A reggelig tartó bulik és a zavartalan szórakozás utcája ez.

Night club, Strip Club in Budapest, Strip bár, Table dance bár, Gentlemen's Club

Nyitva tartás:
A nyitvatartási időnk még változó! Minden esetben a Car for you sofőrtől érdeklődjön, ők napra kész információkkal rendelkeznek a nyitvatartásunkról!

Kínálatuk:

Full strip, privát szobák, erotikus masszázs, privát leszbikus show, Non-stop top-less tánc, asztal tánc, Dominatrix Show, Lesbian Show, Pole Dance Show, Meglepetés szex show.

INGYEN TAXI

Kapcsolat: + 36 20 955 3710

Hívja a fent látható telefonszámot és mi küldünk Önért autót, Budapest területén díjmentesen! 

Figyelmeztetés!
Legyenek nagyon óvatosak és mindíg várják meg az önöknek küldött autókat!  Más taxi vagy riksa sofőr hatalmas fuvar díjakat számolhat fel az útra és sok esetben más bárokba próbálja meg Önöket vinni, ahol nagy átverésben lehet részük!

I chose this club!

(Broadway strip club Budapest)

The car for you will arrive at the address provided within 15 minutes of placing your order!

It is very important to know that the bars can only provide the specified discount conditions to those guests who use the car for you service when traveling, ie they arrive at the chosen nightclub with the Car for you service car!

About us:

Connor Ladel:
Mindenképpen a Car for you szolgálattal érdemes jönni, mert akkor ingyenes a belépő, minden más esetben 5 000 Ft ot kérnek a portán! Három barátommal voltunk itt bulizni. A Full strip műsornál csak a privát szobába előadott leszbikus show az izgatóbb. Gyorsan repül az idő, amikor ilyen gyönyörű lányok kényeztetnek!

Mark Fenner:
A Strip Clubs.hu  portálon találtam rá a Broadway strip club ra. Remek választás volt, igazi gyöngyszem ez a kis bár a Budapesti éjszakában. Izgalmas és erotikus műsorok a színpadon, igazi tömény erotika a privát szobákban. Köszönünk mindent, hamarosan visszatérünk hozzátok.

Jordan Daniels:
Ez az a bár ahol minden a vendégekről szól. Születésnapi bulit tartottunk a Broadway Night Clubba a barátaimmal, ami fergetegesen jól sikerült. Nem csak a színpadi műsor káprázatos, de a meseszép lányok a privát szobába is hívogatnak! Nem nagyon lehet ennek a felkérésnek ellenállni, majd meglátod! Üdv

Francesco R:
Szombat este voltunk a barátommal a Broadway Strip klubba, nagyon nehezen jutottunk be, mert folyamatosan teltház volt. Ajánlott asztalt foglalni mielőtt elindul az ember ide. ( a Car for You szolgálat segít asztalt foglalni is, érdemes a segítségüket kérni! ) .. Ettől eltekintve remek estét töltöttünk ott. Máskor is visszatérünk.

Axel Vega:
Egyszerűen imádom ezt a helyet! Fantasztikusak a lányok és a helyszín is tökéletes.