Club Candy Budapest, Strip club

Önre várunk, mi Budapest bulinegyedének kellős közepén vagyunk. Élvezze ezt a varázslatos szórakozást, igyon, vacsorázzon, és érezze magát jól a Club Candy gyönyörű táncos lányaival. Válasszon minket, ha legénybúcsút tart, szülinapi partit rendez vagy különleges élményt szeretne nyújtani üzleti partnerei számára. Egész este top-less tánccal és különböző erotikus műsorokkal várjuk Önöket minden nap!.

Night club in Budapest, Strip Club in Budapest, Szex Club in Budapest, Strip bár, Table dance bár, Gentlemen's Club, néven található az internetes keresőkben.

Nyitva tartás:
A nyitvatartási idő változó! Minden esetben érdeklődjön a Car for you sofőrtől személyesen vagy a non-stop diszpécser szolgálatunkon :  + 36 20 9553710  telefonon !  Ők napra kész információkkal rendelkeznek a bár nyitvatartásunkról is !

Információk:
Ez a  Gentlemen’s Club, nem Szex Club!
 A bár által nyújtott programok minden esetben szex mentes szolgáltatások, a hangsúly náluk kizárólag a szórakoztatáson van!  

Kapcsolat: + 36 20 9553710
Hívja a fent látható telefonszámot és mi küldünk Önért autót,
Budapest területén egységesen:  19 € /  a fuvardíj / autó


Legyenek nagyon óvatosak és mindíg várják meg az önöknek küldött autókat!  

Ezt a klubot választottam!

(Club Candy Budapest, Strip club)

A car for you gépkocsija a rendelés leadása után, 15 percen belül a megadott címre érkezik!

Nagyon fontos tudni, hogy kizárólag azoknak a vendégeknek tudják a bárok biztosítani a megadott kedvezményes feltételeket, akik utazáskor a car for you szolgáltatását veszik igénybe, vagyis a Car for you szolgálat autójával érkeznek a kiválasztott szórakozóhelyre!

Vélemények:

Dominik:
A Strip Club.hu oldalon működő: Car 4 you szolgálattal érkeztem és valóban, ingyenes volt a belépés. Nagyon hangulatos kis bár, gyönyörűek a lányok és az árak is mérsékeltek.


Vincent:
Szerintem Budapesten ez a legjobb éjszakai bár. Legközelebb, ha jövök, megint ezt a helyet fogom választani. Csak ajánlani tudom!


David Silva:
Remek műsorokkal leptek meg! Tényleg a Magyar lányok a legszebbek! Nagyon jó kis hely, nem fog csalódni benne senki.


Simon Wood:
Fantasztikusak a lányok. Budapest egyik leghangulatosabb sztriptíz bárja. Szexuális szolgáltatás sajnos nincs, de minden más program nagyon jó.


Carlos Puido:
Köszönet a Strip Clubs.hu oldalnak, hogy rátaláltam erre a kitűnő Strip clubra. Kicsiny bár,de tele erotikával. Rendkívül barátságos személyzet, korrekt kiszolgálás. A Car for you sofőrjének is külön köszönet a segítségért! ..Üdvözlet és még visszajövök!